Gå til sidens indhold
 

Film om Aarhus

Se og download ni forskellige film om Aarhus. Filmene må bruges af alle til markedsføring af Aarhus.

Brugsretten til filmene tilhører Aarhus Marketing Alliance. Filmene i deres originale form må anvendes af alle til markedsføring af Aarhus. Brugere af filmene er selv ansvarlige for indberetning til KODA.


Filmene er resultatet af en filmkonkurrence, arrangeret af Filmby Aarhus og Aarhus Marketing Alliance. Filmene er produceret af filmtalenter fra Aarhus - fra lovende gymnasieelever til yngre professionelle filmfolk.


Byens aktører kan få lavet tilpassede versioner af filmene, til en særlig event eller organisation. Det kan ske efter individuel aftale med producenterne af de film, som egner sig til formålet.

 

Premiere og lancering af filmene fandt sted den 6. november 2012 i Filmbyen. Her blev alle ni film fremvist for det fremmødte publikum, og juryen, bestående af medlemmer af Aarhus Marketing Alliance, udnævnte en 2. plads og en 1. plads.

 

2. pladsen, og et gavekort til en hel dag i Filmbyens greenroom, gik til film nr. 6 - The Aarhus Syndrome af Rapid Rabbit fra Talentfabrikken. 1. pladsen, og et Canon kamera sponseret af Jyske Bank, gik til film nr. 4 - Explore with us af HELE VEJEN.

 

Jyskebank.tv har lavet denne reportage fra premieren:

 

Kontakt

Line Gerstrand Knive

Line Gerstrand Knive

Konsulent

Erhvervs- og byudvikling

Rådhuset

8000 Aarhus C

Mobil: 23 32 84 32

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 31.10.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 22 15

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code